...amikor is az egyik nap a jobb mellem elkezdett fájni és pár nap alatt majdnem a duplájára dagadt. Elmentem a műtétet végző orvoshoz, aki azt javasolta, hogy azonnal vegyük ki...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) mezőszemere görhe nap 2013 fórumhoz témák:
A baba-mama kapcsolat fejlődése a 4-5-6.hónapban
...igényli szülei közelségét, hol kevésbé, ez akár hónapról hónapra változhat. 5.hónap: Az ötödik hónap az, amelyben feltűnővé válnak az egyes gyerekek közti különbségek. Az egyik már három hónaposan forgott, mostanra...
Érdekel a cikk folytatása? »Kelés (furunkulus, karbunkulus)
...beszélünk.) A gennyel teli duzzanatnak fokozatosan fehér vagy sárga lesz a közepe, és két-három nap múlva kifakad, de kifakadás nélkül is lassan felszívódva begyógyulhat. Mivel a szőrtüszők szoros közelségben vannak...
Érdekel a cikk folytatása? »A tavasz eljöttével eljött a méregtelenítő kúrák ideje is
...böjtre. Ilyenkor könnyű ételeket fogyasztunk és sok zöldséget, gyümölcsöt. A böjt ideje lehet egy vagy több napos is. Ekkor napokon keresztül csak folyadékot, illetve folyékony ételeket fogyasztunk. A gyomor összeszűküléséhez...
Érdekel a cikk folytatása? »Egy fogyókúra története
Az egyik nap miközben éltem az életem, és eszegettem az egyik gyorsétteremben a hamburgeremet, sült krumplimat és ittam hozzá a fél liter kólámat, azon töprengtem, hogy mikor kéne elkezdenem a...
Érdekel a cikk folytatása? »Sokat stresszelsz?
Nap mint nap emberek kerülnek stresszes helyzetbe, nehezen tudjuk elkerülni, viszont tudnunk kell kezelni. Legtöbb ember haza viszi munkahelyi problémáját, és a családon tölti ki, valaki pedig az otthoni dühét...
Érdekel a cikk folytatása? »A kanyaró
...szakaszában hőemelkedés, láz, levertség, rossz közérzet, étvágytalanság mellett hurutos (gyakran kínzó) köhögés, kötőhártya gyulladás, orrfolyás figyelhető meg. Néhány nap múlva a szájnyálkahártyán apró szürkésfehér foltok jelennek meg, ezek az un....
Érdekel a cikk folytatása? »Facebook őrület
...érthetetlen. Érdekessége még, hogy egyik nap még ott van egy bizonyos opció, a másik nap már csak hosszas keresgélés után bukkanunk rá. Ami talán a legkülönösebb benne, hogy míg regisztrálni...
Érdekel a cikk folytatása? »A tökéletes menyasszonyi ruha
A nagy nap egyik legfontosabb részlete a menyasszonyi ruha. Minden nő álma egyszer egy hófehér ruhában tündökölni a nagy Ő-vel az oldalán. Az álom valóban gyönyörű, azonban sokszor nehézséget jelent...
Érdekel a cikk folytatása? »Napvédő krém-allergia
...allergia csak akkor jön létre, ha naptejjel bekenve kimegyünk a napra. Ezt fotoallergiás reakciónak nevezzük, az allergiát a napvédő és az ultraibolya sugarak találkozása váltja ki. Kontakt ekcémát okozhat, amelynek...
Érdekel a cikk folytatása? »