A sárgadinnyének többféle fajtáját ismerjük. A nevük is különbözhet, színük is, sőt tápanyagtartalmuk is. Termelésük csak azokon a vidékeken ajánlatos, ahol hosszú meleg nyár van, elegendő idő a beéréshez. Az éghajlati hőmérséklet határozza meg a cukortartalmát is. Jó tápdús talajt igényel. A hőmérsékletet emelhetjük, ha fekete fóliát helyezünk az indák …
Érdekel a cikk folytatása? »Agykontroll
Az agykontroll egy módszer, mellyel képesek lehetünk olyan, esetenként természetfelettinek ítélt dolgokra, amelyek valójában most is bennünk szunnyadnak, mint például a jövőbe látás. Elménk 100%-ából csupán 2% az, amit használunk, így képességeink nagy része, melyek megkönnyíthetik életünket, homályban marad. A Silva-féle agykontroll tudományos alapokra épülő, praktikus, könnyen elsajátítható, egyszerű önfejlesztő …
Érdekel a cikk folytatása? »A narancsbőr
Narancsbőrtől a nők felkarja, combja, hasa, feneke dudorossá válik. A narancsbőr úgy alakul ki, hogy az átlagosnál lazább kötőszövet a kelleténél több vizet köt meg, amit a nyirokrendszer és a vese nem képes kiüríteni. A kötőszövetekben a zsír csomócskákba rendeződik, melyek egyre nagyobbak lesznek. A narancsbőr leggyakrabban klimax idején jelentkezik. …
Érdekel a cikk folytatása? »Próbáld ki te is Szinetár Dóra diétáját
Annak ellenére, hogy a népszerű színésznő szülése után mintegy 20 kilótól szabadult meg, azt vallja, évek óta rendszeresen küzd a súlyával. Az elvakult fogyókúrák helyett azonban ő az évi kétszer-háromszor megtartott léböjtkúrában hisz. Dóra módszere szigorúan meghatározott sorrendben ötféle lé öt napon keresztüli fogyasztásából áll. Az első napon búzafű levet, …
Érdekel a cikk folytatása? »Reggeli Rubint Rékával
Eredményorientált társadalmunkban a siker egyik fontos mércéje még mindig a külsőség. Az ép test ugyebár ép lelket takar, ezért is érdemes foglalkoznunk megjelenésünkkel. Az újságok, internetes oldalak, a média kiemelt témaként foglalkozik a fogyókúrával és milliónyi különböző diétatípus ismert. Mindenki másra esküszik, de ami nők ( és férfiak ) százainak …
Érdekel a cikk folytatása? »Béres Alexandra 21 napos diétája
Azoknak, akik rövid idő alatt látványos fogyást szeretnének elérni, és bírják a kemény diétákat, ez a három hetes módszer a legmegfelelőbb. 21 nap szükséges az új szokások kialakításához és az anyagcserénk átállításához. Ennyi idő alatt akár 3-6 kilogrammos fogyás is elérhető. A diéta szigorú és nagyon pontos betartást igényel, bár …
Érdekel a cikk folytatása? »Béres Alexandra Súlykontroll programja
Fitnesz világbajnoknőnk egy olyan egyénre szabható étrendet dolgozott ki, ami fogyókúra és egyben segítség az egészségesebb életmód elsajátításához. Alapja a Súlykontroll Index (SKI). Ez az egyes élelmiszerek glikémiás indexéből, energia-, szénhidrát- és zsiradéktartalmából kialakított szám. Az 1-30 közötti alacsony SKI-val rendelkező élelmiszerek gyakran, nagyobb adagokban, a 60 feletti magas indexű …
Érdekel a cikk folytatása? »Sztárdiéta: Angeline Jolie fogyókúrás tippjei
A fogyókúra, más néven diéta egy nagyon trendi témává nőtte ki magát a 21. századra. Különböző féle diétákat találhatunk az interneten keresgélve, mint például a 90 napos,vagy South Beach, vagy Atkins diéta, azonban most a Master Cleanse nevű fogyókúrás módszer részleteibe pillantunk be. Ha van női ideál manapság, akkor Angelina …
Érdekel a cikk folytatása? »Aranyeres betegség
A végbélhártya alatt lévő érköteget nevezzük aranyérnek melynek a szabályos végbélműködéshez, a salakanyag tartásához, illetve a megfelelő széklet ürítési szerkezethez van szerepe. Ha a kötőszövet megnyúlik ami az érpárnát rögzíti, akkor az érhálózat kitágul, és az aranyeres párna lejön, a végbélcsatornából előreesik, aranyeres betegségről beszélünk. A kialakult aranyérbetegséget nem lehet …
Érdekel a cikk folytatása? »Tisztító kúra – kell ez nekem?
Az elmúlt 50-60 évben radikálisan megváltozott az emberek étkezési kultúrája, az étkezési szokások és az élelmiszerek összetétele is egyaránt. Az anyagi lehetőségek és a csökkenő fizikai terhelés miatt az emberek többet esznek, energiadúsabbat és többször. Az ételek pedig megváltoztak. Csökkent a hasznos hatóanyag-tartalom, de nőtt a méret, kevesebb bennük a …
Érdekel a cikk folytatása? »