Kezdőlap / Sztárdiéták / Sztárdiéta: Angeline Jolie fogyókúrás tippjei

Sztárdiéta: Angeline Jolie fogyókúrás tippjei

A fogyókúra, más néven diéta egy nagyon trendi témává nőtte ki magát a 21. századra. Különböző féle diétákat találhatunk az interneten keresgélve, mint például a 90 napos,vagy South Beach, vagy Atkins diéta, azonban most a Master Cleanse nevű fogyókúrás módszer részleteibe pillantunk be.
Ha van női ideál manapság, akkor Angelina Jolie biztosan annak számít. A világ legsikeresebb színésznői és legszebb női közé tartozó Angie is a Master Cleanse Diétára esküszik. Ez egy méregtelenítő kúra, amely során időnként, akár étkezés helyett egy citromléből, borsból és juharszirupból álló keveréket kell fogyasztani. Ennek során azonban kerülni kell a szilárd ételek fogyasztását, még a gyümölcsök és zöldségek bevitelét is. A kúrát Angelina Jolie forgatások előtt szokta alkalmazni, amikor esetenként 5-10 kilót kell fogynia mindössze 2 hét alatt. A diéta időtartama egyébként sem enged meg hosszabb időtartamot, mint 10 nap, utána legfeljebb orvosi felügyelet mellett alkalmazható.

A citromos-borsos-juharszirupos keverék egy napi receptje:

  • 2 liter szénsavmentes ásványvíz
  • 10 ek juharszirup
  • 5 citrom leve
  • 1 teáskanál cayenne bors

Természetesen ez csak alkalmi fogyókúra és gondolhatjuk, hogy a színésznő csodás alakjára nem csak időnként figyel oda. A Master Cleanse Diéta mellett Angelina először elhagyta a dohányzást, majd az alkoholfogyasztást, valamint a cukrot teljesen mellőzte életéből. A káros szenvedélyek helyett egészséges táplálkozásra váltott, mely a sovány, párolt húsok, tengeri ételek, zöldségek, gyümölcsök fogyasztását takarja. Emellett Angie esküszik a nyugodt étkezésre, az úgy nevezett “gyertyafényes diéta” elkötelezett híve, mely azt jelenti, hogy csak úgy hajlandó asztalhoz ülni, ha tompa világítás van az adott helyiségben, ahol étkezik. Valamint fontos számára, hogy nyugodtan, ülve és nem kapkodva fogyassza el vacsoráját.
Emellett persze a mozgás sem maradhat ki az életéből, hiszen mindig jó kondícióban kell lennie, így rendszeresen jár jógázni, kickboxolni, valamint kajakozni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Leave a Reply