Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Zöldségekkel az „úszógumi” ellen

Zöldségekkel az „úszógumi” ellen

A túlsúly problémája sok ember számára ismert, és a hasi terület pedig elég kritikus pontnak számít, gyakran itt jelennek meg az első zsírpárnák. Az alábbi zöldségdiétával mindössze 5 nap alatt elérhető, hogy a következő ruhavásárlásnál már egy mérettel kisebbet kérjünk.
Amellett, hogy a zöldségek fogyasztásával nem lesz éhségérzetünk (tehát telítik a gyomrot), rengeteg rostot és zsírégető vitamint tartalmaznak, amik akár már 5 nap alatt is kifejthetik hatásukat. Fontos, hogy a diéta csak 5 napig tartható, és csak teljesen egészségesek fogjanak bele.
A benne található rostok segítségével beindítja a szervezet méregtelenítő folyamatait, segít a salakanyagok kiürítésében, optimalizálva ezzel az anyagcserét és az emésztést. Emellett szintén a zöldségek javára írható, hogy zsír- és kalóriaszegények, valamint fruktóz tartalmuk hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben található vércukor szintje egyenletes legyen, ezáltal kellő energiánk lesz a mindennapi feladatokhoz, és nem utolsósorban ez az energia kedvezően befolyásolja a zsírlebontó folyamatokat is.
A szervezetben nemcsak méreganyagok halmozódnak fel, hanem víz (ami elsősorban a csípő, fenék, comb és has területén okoz felesleget) is, a zöldségek fogyasztása erre is kedvezően hat, hiszen vízhajtó hatással is rendelkeznek.
A diéta lényege, hogy ez alatt az öt nap alatt rendszeresen (legalább naponta háromszor) kell fogyasztani párolt vagy friss zöldséget. De a szervezet nem élhet csak zöldségen, fehérjére is szüksége van, ennek érdekében sovány húsokat és zsírszegény tejtermékeket is be kell iktatni az étrendbe.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás