...széles választéka az egészséges étkezés másik alapja. Tele vannak rosttal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A bogyós gyümölcsök rákellenesek, az almában sok a rost, a citrusféléknek magas a C-vitamin tartalma, stb. Igyekezzünk...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) étvágygerjesztő vitamin fórumhoz témák:
Az étkezés öröm
...napjainkban is tovább fejlődik, gazdagodik: a mélyhűtött, a konyhakész élelmiszerek, a kukta fazék, a teflon edény, a grill sütök stb.,minél újabb lehetőségek a sütés-főzés megkönnyítésére. Az élelmiszerek összetételének, tápanyag-, vitamin-...
Érdekel a cikk folytatása? »Whipple-kór
...szénhidrátok egy része, számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem a vékonybélen áthaladva emésztetlenül ürül ki a széklettel. A széklet nagy tömegű, lágy, zsíros, bűzös. A beteg testsúlya csökken, vérszegénység, vitaminhiányok...
Érdekel a cikk folytatása? »A csontritkulás, mint népbetegség!
...betegség is lehet. Gyógykezelése a kiváltó októl függ: hormonpótlás, D-vitamin, kálciumsók adagolása. A csontritkulás folyamata nagymértékben lassítható megfelelő táplálkozással és rendszeres testmozgással, a dohányzás elhagyásával illetve az egészséges életmód betartásával....
Érdekel a cikk folytatása? »Napozás a babával
...alá is, csak arra figyeljünk, hogy 3 éves kor alatt ebben az esetben nyáron se hagyjuk abba a D vitamin adagolását és feltétlenül gondoljuk át, valóban használunk-e ezzel a csöppségnek....
Érdekel a cikk folytatása? »Ismerős lehet – Antoine
...enni megadott sorrendben. A legfontosabb az, hogy úgy áll össze ez a kúra, hogy minden vitamin, ásványi anyag bejusson a szervezetedbe, amire szükséged van. Egyetlen hét alatt 3 kilótól szabadulhatsz...
Érdekel a cikk folytatása? »Természetes fogyasztóanyagok
...agyat és „zsírevő” hormonokat termel. Ezáltal könnyebben lefogyhatunk. Naponta együnk egy marék mogyorót, vagy tegyünk búzacsírát a joghurtunkba. Az ezekben a táplálékokban levő B-vitamin segítségével testünk elegendő acetilkolint képes termelni....
Érdekel a cikk folytatása? »A Riboflavinforrások
A riboflavin (B2-vitamin) a B-komplex tagja, a természetben általában ragyogó sárga színű. Először Dr. Khun különítette el 1933-ban. A riboflavin sárgászöld vegyület, vízben oldódik, zsírban viszont nem. A legfontosabb riboflavinforrások...
Érdekel a cikk folytatása? »Előzzük meg a téli zsírpárnákat!
...annyira gazdag, mint nyáron vagy ősszel. A vitamin-és ásványianyag-tartalmuk azonban igen hasznos számunkra. A bennük található rost sokáig jóllakottság-érzést okoz, így elkerülhetőek az éhségrohamok, valamint az anyagcserénk is gyorsul általa....
Érdekel a cikk folytatása? »Sztárok avagy a vonzó test titka!
...Ha mégis folytatni szeretnéd, csak orvosi felügyelet mellett tedd!Sok vitamint is egyél mellette hisz a vitamin bevétele a szervezetbe rettentően fontos a diéta ideje alatt. A kávé-diéta:Mary Kate Olsen erre...
Érdekel a cikk folytatása? »